yeezy350find
PK-Lehti
LA
15.12.2018
P�iv�n s��
Ankkuri
 

12.11.2018 10:00

Kulttuurijohtajaehdokkaiden yleisötilaisuus tiistaina

Kotkan kulttuurijohtajahaussa on nyt haastateltu kuusi hakijaa, joista kolme on valittu esiintymään yleisötilaisuuteen. Jatkoon valitut hakijat ovat Sanna Gango, Minna-Marika Lindström ja Mikko Peltonen. Tilaisuus järjestetään tiistaina 13.11 klo 17.30 Ravintola Laakongissa, Merikeskus Vellamossa. Tilaisuuden juontaa Pia Lunkka.
 
Yleisötilaisuudessa kotkalaisilla on mahdollisuus tulla kuuntelemaan ja haastattelemaan kolmea jatkoon valittua.
 
Yleisötilaisuuden jälkeen jäljellä olevat kolme hakijaa lähetetään soveltuvuustesteihin, jonka jälkeen valintaraati suosittelee elinvoimalautakunnalle ehdokasta. Elinvoimalautakunta päättää kulttuurijohtajan valinnasta kokouksessaan 27.11. tai 18.12.
 
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kouvolankatu 21, 45100 KOUVOLA Avoinna: ma-ti klo 8.30-16, lauantaisin suljettu Puhelin: (05) 7530 500 (vaihde)
Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)pklehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.