yeezy350find
PK-Lehti
SU
18.11.2018
P�iv�n s��
Ankkuri
 

5.7.2018 10:00

Mopoilija vaaransi törkeästi liikennettä Kotkassa

Poliisipartio havaitsi  Kotkan Turvalassa valottoman mopon torstaina 5.7. yöllä ja aikoi tarkastaa mopon ja kuljettajan kuntoa. Mopon kuljettaja lähti välittömästi kiihdyttämään karkuun.

Kyminlinnantiellä mopon nopeus oli 80 km/h nopeusrajoituksen ollessa 50 km/h. Mopoilija ajoi vastaantulevien kaistaa ja siirtyi kevyenliikenteenväylälle puistoalueelle ja puistoalueella polulla nopeus oli noin 60 km/h.

Temppelikadulla mopo ajoi 80 km/h 40 km/h rajoitusalueella. Kuljettajalla oli vaikeuksia hallita mopoaan. Poliisipartio jätti etäisyyttä pakenevaan moponn kaatumisvaaran vuoksi. Vaarinpolulla mopoilija menetti ajoneuvon hallinnan ja kaatui.

Mopon kuljettajaksi osoittautui 14-vuotias koululainen.

Mopoilijaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta.
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kouvolankatu 21, 45100 KOUVOLA Avoinna: ma-ti klo 8.30-16, lauantaisin suljettu Puhelin: (05) 7530 500 (vaihde)
Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)pklehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.