yeezy350find
PK-Lehti
SU
18.11.2018
P�iv�n s��
Ankkuri
 

22.11.2017 10:00

Poliisi etsii kuorma-autoa

Poliisi kaipaa havaintoja Haminassa sattuneeesta liikenneonnettomuudesta.
Mies kuljetti henkilöautoa Valtatie 7:llä, Hotelli Leikarin kohdalla tiistaina 21.11. kello 17.10, kun kuorma-auto lähti ohittamaan henkilöautoa.

Kuorma-auton kuljettaja joutui kuitenkin keskeyttämään ohituksen ja palatessaan kaistalle kuorma-auto osui henkilöauton vasempaan takakulmaan sillä seurauksella, että henkilöauto pyörähti ympäri kuorma-auton osuessa henkilöauton oikeaan etulokasuojaan.

Törmäyksen johdosta henkilöauto ajautui ulos tieltä pysähtyen pientareelle ajokaistojen väliin. Kuorma-auto poistui tapahtumapaikalta pysähtymättä. Kuorma-auton rekisteritunnus ei ole toistaiseksi tiedossa. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Havainnot pyydetään ilmoittamaan poliisille sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 414 500 (ma-pe kello 8-16.15).
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kouvolankatu 21, 45100 KOUVOLA Avoinna: ma-ti klo 8.30-16, lauantaisin suljettu Puhelin: (05) 7530 500 (vaihde)
Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)pklehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.