yeezy350find
PK-Lehti
TO
20.9.2018
P�iv�n s��
Ankkuri
 

21.9.2017 14:00

Fordin edustus osuuskaupalle

Automaahantuoja Oy Ford Ab ja Kouvolassa toimiva Ympäristön Auto Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen koskien Kotkan talousalueen Ford-merkkisten henkilö- ja hyötyajoneuvojen myyntiä sekä huoltopalveluita. Ford jäi eteläisessä Kymenlaaksossa  ilman edustusta, kun merkkiä myynyt ja huoltanut Vauhti-Vaunu hakeutui konkurssiin.

Ympäristön Auto Oy:llä on pitkäaikainen kokemus Ford henkilö- ja hyötyajoneuvojen myynnistä sekä huoltopalveluista Kouvolan talousalueella. Kotkaan laajentuvan Ford-liiketoiminnan myötä yritys tulee rekrytoimaan uusia työntekijöitä ja tekemään investointeja, jotka vastaavat laajentuvan liiketoiminnan vaatimuksia. Toiminta käynnistyy mahdollisimman pian KSO –Autotalossa, Etelä-Kymen Auton yhteydessä Kotkassa.

–Olemme tyytyväisiä, että voimme tarjota asiakasomistajillemme Ford-liiketoiminnan tuotteita myös eteläisessä Kymenlaaksossa. Tulemme panostamaan nykyaikaisiin auton hankintatapoihin sekä kattaviin tuotteisiin ja palveluihin, toteaa Ympäristön Auto Oy:n toimitusjohtaja Arto Saarinen.
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kouvolankatu 21, 45100 KOUVOLA Avoinna: ma-ti klo 8.30-16, lauantaisin suljettu Puhelin: (05) 7530 500 (vaihde)
Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)pklehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.