yeezy350find
PK-Lehti
MA
16.7.2018
P�iv�n s��
Ankkuri
 

1.8.2017 13:00

MotoGP:tä ajetaan Tillolassa

Ratamoottoripyöräilyn MM-sarja tulee tekemään paluun Suomeen lähes 40 vuoden jälkeen, kun kuninkuusluokan osakilpailu ajetaan Iittiin rakenteilla olevalla KymiRing-radalla. MotoGP-sarjan markkinoinnilliset oikeudet omistava Dorna Sports on jo vahvistanut Suomen palaavan MM-osakilpailukalenteriin.
MotoGP-sarjan promoottorin Dorna Sportsin pääjohtaja Carmelo Ezpeleta on parhaillaan virallisella vierailulla Suomessa. Ezpeletan vierailtua KymiRingillä ja neuvoteltua Suomen viranomaisten kanssa, järjestetään tänään keskiviikkona lehdistötilaisuus, jossa Dorna Sports kertoo ehdotuksensa, jonka se tulee esittämään Kansainväliselle Moottoriliitto FIM:lle Suomen MM-osakilpailun ajankohdasta.
–Kilpailun taloudellinen vaikutus Iitin, Kouvolan ja Lahden alueille on merkittävä. Vaikutukset ulottuvat tietenkin myös Helsinkiin. Odotamme, että Suomen MotoGP-osakilpailua saapuu paikanpäälle katsomaan arviolta 100 000 ihmistä. Luonnollisesti television kautta Suomi saa huikeaa näkyvyyttä ympäri maailman, Suomen Moottoriliiton puheenjohtaja Tapio Nevala iloitsee.

Kai-Pekka Vesalainen
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kouvolankatu 21, 45100 KOUVOLA Avoinna: ma-ti klo 8.30-16, lauantaisin suljettu Puhelin: (05) 7530 500 (vaihde)
Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)pklehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.