yeezy350find
PK-Lehti
MA
16.7.2018
P�iv�n s��
Ankkuri
 

18.7.2017 14:00

Lounaskonsertit jatkuvat

Seuraavassa Kotkan kirkon lounaskonsertissa keskiviikkona 19.7. klo 12 kuullaan kahden virolaissyntyisen muusikon musisointia.  

Urkuri Elke Unt ja viulisti Katrin Nachtigall tapasivat ensi kertaa Tallinnan Musiikkilukiossa vuonna 1989 ja heistä tuli heti hyvät kaverit. Lukion jälkeen heidän tiensä erkaantuivat – Elke lähti opiskelemaan kirkkomusiikkia Sibelius- Akatemiaan Helsinkiin, ja Katrin jatkoi viuluopiskeluja Viron Musiikkiakatemiassa.
Katrin on työskennellyt viulistina useissa suomalaisissa ja virolaisissa orkestereissa, tällä hetkellä hän on töissä Kymi Sinfonietassa.

Elke eteni kirkkomuusikon uralla aluksi Tallinnan Suomalaisessa seurakunnassa. Nykyään hän toimii Tarton Johanneksen kirkon kanttorina.
 
Ystävykset tapasivat tauon jälkeen luokkakokouksessa kesällä 2016. Siitä syntyi heti kipinä ja yhteiset haaveet uusista taiteellisista haasteista. Niinpä he ovat saaneet valmiiksi yhteisen konserttiohjelman, jota saamme nyt nauttia huomisen keskiviikon lounaskonsertissa.
Ohjelma sisältää lintuaiheisia kappaleita ja erilaisia muunnelmia mm. Bachilta, Corellilta, Rheinbergerilta ja Mägiltä.
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kouvolankatu 21, 45100 KOUVOLA Avoinna: ma-ti klo 8.30-16, lauantaisin suljettu Puhelin: (05) 7530 500 (vaihde)
Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)pklehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.