yeezy350find
PK-Lehti
TO
22.3.2018
P�iv�n s��
Ankkuri
 

15.6.2017 11:00

Hyväntuulentien painaumaa korjataan

Hyväntuulentiellä Kotkassa todettiin painuma tiessä, joka paheni kevään aikana. Painuma on liikenneturvallisuusriski ja tästä syystä Kaakkois-Suomen ely-keskus korjaa tien nopealla aikataululla 14.6 - 21.6.

Työn ajaksi suljetaan kaksi Kotkansaarelta pois päin menevää kaistaa, ja liikenne ohjataan kahdelle kaistalle. Kotkasta pois päin menevän liikenteen nopeusrajoitus on 30 km/h ja Kotkaan päin menevän 50 km/h.
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kouvolankatu 21, 45100 KOUVOLA Avoinna: ma-ke klo 8.30-16, lauantaisin suljettu Puhelin: (05) 7530 500 (vaihde)
Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)pklehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.