yeezy350find
PK-Lehti
TO
22.3.2018
P�iv�n s��
Ankkuri
 

3.5.2017 00:00

Rosvoista kaivataan havaintoja

Vuonna 1954 syntynyt haminalainen mies käveli 29. huhtikuuta kello 22:n aikaan Maariankadun ja Sibeliuksenkadun risteyksessä, kun häntä lyötiin takaapäin jollakin esineellä kohti päätä.

Mies sai väistettyä iskun siten, että se osui hänen olkapäähän. Mies putosi maahan polvilleen, jolloin kaksi miestä oli alkanut kopeloida hänen takin taskuja. Miehet olivat lyöneet häntä uudestaan, mutta hän oli pystynyt puolustautumaan siten, että miehet olivat paenneet paikalta.
Miehet olivat 20–30-vuotiaita, molempien pituus noin 180 senttiä, normaalivartaloisia.
Asiaa tutkitaan ryöstön yrityksenä ja havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 414 500.
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kouvolankatu 21, 45100 KOUVOLA Avoinna: ma-ke klo 8.30-16, lauantaisin suljettu Puhelin: (05) 7530 500 (vaihde)
Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)pklehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.